Harta site-ului
Ajutor
Mesajul președintelui raionului de Ziua comemorării celor căzuți în războiul din Afganistan
Mesajul președintelui raionului de Ziua comemorării celor căzuți în războiul din Afganistan

An de an, pe data de 15 februarie, împreună cu întreaga națiune, aducem un omagiu celor care au luat parte la una dintre cele mai dureroase și crâncene confruntări militare, războiul din Afganistan. Ecoul acelui război, cu o deosebită încărcătură istorică, răsună și azi.
Astăzi, în semn de respect și cinstire a faptelor eroice la care au recurs națiunea, acum 35 de ani, pentru cei care și-au îndeplinit cu demnitate datoria internațională, dând dovadă de vitejie și curaj, avem obligațiunea să le purtăm sentimente de recunoștință și onoare.
De datoria noastră ca națiune este să învățăm tânăra generație ce este pacea și cum se dobândește, deoarece viitorul se construiește prin respect față de trecut, față de cei care au făurit istoria.
Ziua de 15 februarie este un prilej pentru a ne solidariza și a valorifica eroismul veteranilor războiului din Afganistan, care sunt printre noi. Din numele meu personal, al Consiliului raional Dubăsari, stimați veterani, vă adresez sincere mulțumiri pentru devotamentul și sacrificiul manifestat acum 35 de ani. Vă doresc multă sănătate, armonie și prosperitate, să fiți mereu însoțiți de dragostea celor dragi, de respectul, gratitudinea și recunoștința oamenilor.
Astăzi, stimați cetățeni, vă îndemn să aprindem în suflete candela recunoștinței pentru eroii neamului nostru, pentru cei care au plătit cu viața ca să fie instaurată pacea, care au rămas pentru totdeauna  să zacă în pământuri străine. Veșnică memorie celor căzuți pe câmpul de luptă. Cinste și onoare eroilor.
Cu empatie și respect,
Președintele raionului
Sergiu GRIGORIEV
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Mesajul președintelui raionului de Ziua comemorării celor căzuți în războiul din Afganistan - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta